Armoedebestrijding


In het kader van de armoedebestrijding biedt Stichting Happy Kids - Happy People verschillende mogelijkheden.

Als er geen budget is voor ouders/verzorgers om een feestje te vieren dan kan er een kinderfeestje gevierd worden op de vrijdagmiddag tijdens de Happy Kids middag. Zo kan een kind terugkijken op een hele fijne verjaardag.

De jarige mag samen met maximaal 5 kinderen gratis komen om bij ons een creatief feestje te vieren. De jarige wordt uitgebreid in het zonnetje gezet, mag op onze kosten iets lekkers uitdelen en de jarige wordt uiteraard toegezongen. 

Wilt u hier gebruik van maken neemt u gerust contact op met ons.


In het kader van de armoedebestrijding is Stichting Happy Kids - Happy People aangesloten bij het Jeugdfonds Cultuur

Het Jeugdfonds Cultuur kan er voor zorgen dat u kind geheel of gedeeltelijk gratis op gitaarles kan, of gratis mag komen knutselen, etc. 

Dit is echt heel erg interessant. Voor alle informatie over het Jeugd en cultuurfonds zie onze pagina JEUGDFONDS CULTUUR. Of klik op onderstaande link.


Maandag avond voor volwassenen

Niet alleen kinderen zijn belangrijk bij onze stichting.

Daarom heeft de gemeente Baarn geld vrij gemaakt voor ons, zodat wij volwassenen vanaf 18 jaar op maandag avond gratis kunnen toe laten. Afgelopen seizoen hebben op die manier 4 mensen dankbaar gebruik kunnen maken van onze stichting. Zo kan iedereen een hobby onderhouden en heb je direct contact met andere mensen, waardoor hun sociale leven ook weer op gang komt. Zo zijn er al prachtige nieuwe vriendschappen ontstaan.