Hallo allemaal,

Onze stichting maakt een prachtige groei door en dat is geweldig.
Wij kunnen niet zonder vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn de drijvende kracht van de Stichting. 

Hou jij ervan om kinderen te begeleiden met knutselen? Of ben jij meer van de koffie, thee, limonade en fruit rond delen.
Of ben jij goed in het aansturen van vrijwilligers en geniet jij ook zo van alle contacten doe je hebt met ouders, kinderen en belangstellenden?
Dan zoeken wij jou.

Wij kijken vooral naar waar jouw passie of kracht ligt. Elk mens heeft talent en dat willen wij graag inzetten. Zo kan jij stralen in de dingen waar jij goed in bent.

Bel, app, mail gerust of kom gezellig binnen vallen op de vrijdag middag.

Info@happykids-happypeople.nl
0652543573


Dit is Alrieke, eigenaar, oprichter en bedenker van Happy Kids - Happy People


Dit Is Martijn, Dé man van!

Hoi ik ben Martijn. Getrouwd met Alrieke en mede eigenaar van stichting Happy Kids - Happy People. Op de achtergrond doe ik heel veel voor de stichting. Daarnaast werk ik nog fulltime. 

Hallo allemaal 🙋 ik ben Dini 71 jaar en trotse moeder van een zoon &dochter en oma van 5 kleinkinderen .
Mijn hobby,s zijn wandelen , vooral avondvierdaagse lopen en met veel plezier als vrijwilligster met de kinderen van Happy kids Happy people en pleinwacht op school .

Dit is Sylvia. 

Sylvia is 46 jaar. Moeder van 2 kinderen. Een dochter en een zoon. Ik ben werkzaam bij een juwelier, en met heel veel plezier op de vrijdag bij Stichting Happy Kids - Happy People. Tevens de bedenker van Plastic Fantastic.

 

 

Mijn naam is Rosa, 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik zocht een plek waar ik kalm aan met vrijwilligerswerk kon beginnen na een stevige burn out en ben zo bij Alrieke terecht gekomen. Inmiddels help ik al een tijdje op de maandagochtend en dat bevalt goed.