Onze stichting is aangesloten bij het Jeugdfonds Cultuur. Wij regelen bijna alles voor u.

We hebben het aanvraagformulier al klaar liggen. Het enige wat u nog moet doen is tekenen. Zo maken we de stap voor u veel makkelijker. U kunt ook eerst kijken op de site van het Jeugdfonds Cultuur:  https://jeugdfondssportencultuur.nl/

Vragen?

info@happykids-happypeople.nl

 

Is er thuis te weinig geld om je kind te laten sporten of iets aan kunst en cultuur te laten doen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld en eventueel de benodigde attributen. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is, lid worden van een sportclub of een dans, muziek, kunst – of theaterschool.

 

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder/verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Vul dan alvast deze ouderkaart in en neem die mee naar de afspraak met de intermediair.

 

 

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie/ het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de sportclub of vereniging betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor sportattributen, die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

 

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.