Dé vrijdagmiddag bij Happy Kids - Happy People.

Elke vrijdagmiddag organiseren wij tussen 15:00 en 17:00 uur een onvergetelijke middag voor jong en oud. Wij hebben prachtige speelhoeken ingericht met prachtig speelgoed. Zowel stoere jongens hoek als prachtige meiden hoek. Ook is er aan de allerkleinste gedacht. Heerlijk veilige peuterhoek met ingerichte zithoek voor ouders waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

Elke week staat er een kunst/creatief activiteit centraal. Zo maken we bijvoorbeeld; fantasiedieren, schilderen, figuurzagen, kunst maken van afval, wij gebruiken heel veel gebruikte materialen. We knutselen niet met richtlijnen maar kinderen knutselen hier hun fantasie.  Alles kan en mag. Gewoon lekker je eigen ding doen. Dat vinden wij zo belangrijk. Dat het kind zich helemaal kan laten gaan.

Ouderen en volwassenen kunnen bij ons workshops geven aan de kinderen. Maar kunnen ook helpen met de kinderen.

Uiteraard zet onze stichting zich echt voor iedereen in. Zo zijn wij onze jeugd niet vergeten. Wij hebben een plek voor jongeren ingericht met eigen muziek, een tafel tennis tafel en als ze willen mogen ze ook wat creatiefs maken. Sjoelbakken zijn grote favoriet.

Ook kan je alleen blijven voor een kop koffie of verse munt thee en een goed gesprek met bv. een vrijwilliger, andere ouders of je raakt aan de praat met een bewoner uit de wijk of omgeving.

In het kader van de armoedebestrijding is er deze middag ook fruit voor iedereen.

Ook organiseren we deze middag gitaarlessen. Voor alle informatie over de gitaarlessen zie ons kopje Gitaarles en speeltoneel.

Deze 2 uur de vrijdagmiddag bij Onze Stichting kost € 3,50- per persoon.

Mocht het voor u echt niet betaalbaar zijn dan kan dit zelfs gratis via Het Jeugdfonds Cultuur.

Onze Stichting is aangesloten bij Het Jeugdfonds Cultuur. Voor alle informatie over Het Jeugdfonds Cultuur, zie ons kopje Jeugdfonds Cultuur

 

 

  

Wat maakt deze middag bij onze stichting zo uniek en goed?

  • Betaalbare activiteit voor iedereen
  • ouderen kunnen bij ons een workshop geven aan de kinderen. Denk aan schilderen, pottenbakken, timmeren/figuurzagen, creatief met alle soorten materialen.
  • Speeltoneel
  • Betaalbare gitaarlessen
  • Gezond fruit voor iedereen
  • activiteiten voor iedereen. Ben je/of is u kind: autistisch, verstandelijk beperkt, heeft het Adhd? Dat maakt ons niets uit, je bent wie je bent, en ook JIJ hoort erbij.
  • Iedereen is welkom, ouderen, kinderen, volwassenen, vluchtelingen, nieuwkomers, ouders, re-integratie, etc. 
  • Ook in het kader van  de armoedebestrijding
  • Aangesloten bij Het Jeugdfonds Cultuur