EVEN VOORSTELLEN

 Hallo allemaal,

 

Wat leuk dat jullie bij ons komen kijken.

Ik ben Alrieke Tillema-Gaemers oprichtster van stichting Happy Kids - Happy People en dit is mijn gezin.

Mijn man; Martijn Tillema, en onze 5 kids.

Wij zijn een bijzonder samengesteld gezin, met 2 verstandelijk beperkte kinderen, kinderen met ernstige angst stoornissen. 

Ik heb jaren in de verpleging gewerkt op een gesloten afdeling voor mensen met dementie en ik ben kraamverzorgster.


 

Als gezin doen we heel veel vrijwilligerswerk voor vluchtelingen en ouderen in Baarn en omstreken. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat onze kinderen leren om eerst om zich heen te kijken en dan pas naar zichzelf. En wij? omdat wij het belangrijk vinden om je voor andere mensen in te zetten die het hard nodig hebben.

Na de uit huis plaatsing van onze oudste zoon kreeg ik veel ruimte om mijzelf te herontdekken en erachter te komen wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Een wens van mij was meteen heel duidelijk.

Mijn hart ligt bij kinderen, ouderen en vluchtelingen.

Met Happy Kids - Happy People wil ik dolgraag deze 3 doelgroepen aanspreken en met elkaar verbinden zodat iedereen een plek heeft binnen Happy Kids.

 

Ik ben de stichting begonnen samen met mijn man Martijn Tillema (die meer achter de schermen aanwezig is) Zo zijn we met z'n 2e verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen onze stichting maar natuurlijk samen met de vrijwilligers.

 

 

 

Ieder mens is UNIEK.

Wij van Stichting Happy Kids - Happy People vinden dat elk kind/volwassenen UNIEK is en net zoveel rechten heeft als ieder ander. Happy Kids - Happy People is er echt voor iedereen, jong, oud, arm, rijk, autisme, adhd, licht verstandelijk beperkt, bij ons maken wij geen onderscheid en is echt ieder kind/volwassenen welkom. Want ieder kind of volwassen verdient een fijne plek zoals Happy Kids - Happy People waar je ten alle tijden jezelf kan en mag zijn.

 

 

Happy kids - Happy People is niet alleen een knutselclub maar ook een ontmoetingsplek voor kinderen, ouders, jongeren, ouderen en vluchtelingen/nieuwkomers.

Het wordt gerund door vrijwilligers.
Elke week komen er gemiddeld 30 kinderen.

En aangezien onze activiteiten alleen maar meer worden bereiken we echt iedereen !

 

Wat maakt ons concept nou zo uniek?

Alle soorten mensen zitten bij elkaar.
Kinderen, ouders, ouderen, vluchtelingen/nieuwkomers, jongeren. Arm en rijk. Voor iedereen is een plek bij Happy Kids - Happy People

 

Als je al wat ouder bent, en je houdt van gezelschap en van kinderen, dan ben je bij ons meer dan welkom om te helpen, om zelf bijvoorbeeld te handwerken, om er gewoon gezellig bij te zitten, of voor een gezellig praatje. Alles kan en mag bij Happy Kids - Happy People.

 

We hebben zeer veel knutsel materiaal dankzij lieve en gulle inwoners van Baarn en omstreken op voorraad. Zo ook heel veel borduur spullen. Houd u hier van?
Kom er bij. U bent welkom.

Ben je kunstschilder, kunstenaar of ben je creatief?
Je krijgt bij ons de ruimte binnen Happy Kids - Happy People om (vrijwillig) een workshops te geven.
Prachtig initiatief.


Zo was er laatst een klei workshop. Schitterend! De kinderen genoten en maakte de mooiste werkjes.

Ben jij moeder en kom jij graag in contact met andere moeders/ouders.
Dit kan ook bij happy Kids - Happy People
Voor een gezellig praatje met koffie/thee.

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen d.m.v. Een knutsel activiteiten? Kom dan zeker op de maandagavond naar creatief voor volwassenen.  

 

Kom gerust bij ons langs op vrijdag middag.
Hoofdstraat 1 (Bibliotheek Baarn)
Voel je welkom.

€3,50- per kind. Dit is inclusief drinken en vers fruit. Informeer ook naar onze strippenkaart, zeker als je vaker wilt komen is dit veel voordeliger!

Of informeer naar onze maandag avonden.

ONS GEZIN

EN TROTS DAT WE ZIJN !!

Voor wie?

Verbinding is ons succes