Het is weer zover!!! De inschrijvingen voor Sinterklaas 2023 zijn geopend. 

Ieder jaar streven wij er naar om voor ca. 200 kinderen in Baarn, Soest, Soesterberg,  in, op of rond de armoede grens een fantastisch Sinterklaas feest te organiseren, want niet bij ieder gezin is dit vanzelfsprekend door (financiële) omstandigheden. Een fantastisch feest en we hopen ieder jaar dat ook Sinterklaas niet ontbreekt met zijn Pieten.

 

2022 en 2023

Opgeven kan via de website, email, Facebook.

Email info@happykids-happypeople.nl 

WhatsApps 0652543573 

Voorwaarde Sinterklaas feest en gevulde Sinterklaas zak

  • U woont in Baarn/Soest/Soesterberg.
  • Voor kinderen van 0 tot 17

Bent u als gemeente nieuwsgierig hoe wij dit voor elkaar krijgen? of wilt u misschien ook zo'n fantastisch feest in uw gemeente? Dan kunt u ons benaderen.


Bijzondere Cadeautjes voor Sinterklaas dit jaar

Hieronder noemen wij graag een aantal sponsoren die ons de afgelopen jaren hebben geholpen, want zonder deze sponsoren is dit fantastische feest niet mogelijk.

Www.partyverhuurspakenburg.nl

De eigenaar van partyverhuur Bunschoten heeft de muziek box en  statafels gesponsord voor het feest. Daarnaast was de prachtige partytent ook van hem.

StoryZoo

Door de animatieserie StoryZoo leren jonge kinderen op een speelse manier Engels. De serie heeft een educatieve basis en is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde taalinstituten. Tegelijkertijd biedt het kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar één groot avontuurlijk feest: StoryZoo is feel-good animatie met een educatieve grondslag en te zien op platformen zoals Disney, Videoland of YouTube. www.storyzoo.nl

Sherpa

Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je thuis bent. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waarop je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking.

www.sherpa.org

Wat een mooi initiatief is de Stichting Happy kids - Happy people. Wij zijn een groot voorstander van mooie maatschappelijke initiatieven en wilden dan ook graag een bijdrage leveren.
Onze binnenspeeltuin wordt gerund door een divers team, waaronder ook jongeren met bijvoorbeeld autisme van Plezier in Zorg.

Wij geloven dat iedereen, waaronder ook jij en ik, kansen nodig hebben of soms net dat ene 'zetje'! Deze kans bieden wij met liefde en Plezier!

Monkey Town Amersfoort Noord

Steunt ons Sinterklaas initiatief met een aantal vrijkaarten. Hoe mooi is dat!! Bedankt Monkey Town Amersfoort Noord voor deze geweldige bijdrage.

Ook dit jaar is Jumpsquire Baarn weer sponsor van ons Sinterklaas feest. Ontzettend blij en dankbaar voor de vrijkaarten. Dank je wel Jumpsquire Baarn.

Last but not least, niet echt sponsoren maar zonder onze vrijwilligers krijgen wij toch echt niet alle cadeau's ingepakt. En niet te vergeten begeleiders tijdens het feest zelf.