Als transparante stichting stellen wij ons graag aan u voor

Voorzitter:

Alrieke Tillema-Gaemers.

Alrieke is bedenker en oprichtster van de Stichting vanaf het eerste uur. Alrieke is dan ook het gezicht van de stichting! Met haar open blik is Alrieke voor iedereen benaderbaar en dat maakt de stichting laagdrempelig en bereikbaar voor iedereen.

 

" Ik ben de Stichting begonnen omdat ik zag hoe mensen met een kleine beurs, ouderen in eenzaamheid, mensen met depressie, angst of burn-out en kinderen met een beperking al heel snel niet meer mee kunnen doen in de maatschappij. Een plek waar geld geen rol mag spelen voor activiteiten of spullen. Ik wilde een plek creëren waar oprechte aandacht is voor elkaar en dat ieder mens kan meedoen en altijd zichzelf kan zijn op zijn of haar eigen unieke manier".

Penningmeester:

Natalie de Vries-Kers.

Natalie is sinds februari 2022 bij de stichting gekomen. Natalie werkt wat meer op de achtergrond maar als multifunctionele secretaris voor de stichting een aanwinst!

 

" De reden dat ik bij de stichting zit is omdat ik het een ontzettend leuk initiatief vind van de oprichters en omdat ik mij graag wil inzetten voor de medemens die bij deze stichting terecht kunnen voor spullen of activiteiten. Ik vind dat iedereen wat verdient in de moeizame tijden ".

                         Secretaris:

Bianca Oosterbeek 

Sinds februari 2024 ben ik in het bestuur van de Stichting gekomen. De reden dat ik bij de Stichting zit is omdat ik iedereen een plek gun waar je welkom bent en erbij hoort. En vooral dat je altijd mag zijn wie je bent. Ik voelde mij hier vanaf dag 1 gezien en welkom, dat is 2 inmiddels 2 jaar geleden. 

Vice-Voorzitter:

Martijn Tillema.

Net zoals Alrieke is Martijn ook vanaf het eerste uur betrokken bij de stichting. Helpt daar waar dat nodig is met name op de achtergrond druk en soms op de voorgrond samen met Alrieke.

 

" de reden dat ik meewerk aan deze mooie stichting is om de mensen die dat zo goed kunnen gebruiken een steuntje in de rug te kunnen geven. Vooral de blije kindergezichtjes zijn onbetaalbaar ".