Wij zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Cultuur. Wij van Stichting Happy Kids - Happy People regelen alles voor u.

We hebben het aanvraagformulier al klaar liggen. Het enige wat u nog hoeft te doen is te tekenen. Zo maken we de stap voor u veel makkelijker. Dit kan zowel voor het knutselen als voor de gitaarlessen! U kunt ook eerst kijken opde site van het Jeugdfonds Cultuur:  https://jeugdfondssportencultuur.nl/

Op vrijdagmiddag als Happy Kids - Happy People open is kunt u hiervoor bij ons terecht maar u kunt ons ook op ieder moment een mail sturen.

 

info@happykids-happypeople.nl

 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.