Ieder jaar streven wij er naar om voor ca. 100 kinderen in Baarn, op of rond de armoede grens een fantastisch Sinterklaas feest te organiseren, want niet bij ieder gezin is dit vanzelfsprekend door (financiële) omstandigheden. Een fantastisch feest en we hopen ieder jaar dat ook Sinterklaas niet ontbreekt met zijn Pieten.

 

2019

Sinterklaas wil graag dat u dit leest, Want er komt ook in 2019 in Baarn een groot feest.

Een feest voor veel kinderen bij elkaar, Door Stichting Happy Kids – Happy People, wat een mooi gebaar.

Wil jij hierbij zijn? Geef je dan op en wees er snel bij, Want bij 100 kinderen is er geen plek meer in de rij.

Na het feest met alle kinderen en de ouders die om 17:00 uur weer komen, Staat er een Sinterklaas zak vol cadeaus voor u klaar, om te dromen!

Loopt u er als ouder / verzorger tegen aan, Dat het financieel moeilijk kan gaan?

Geef u dan nu op want u mag een zak voor u kind komen halen, Een gevulde Sinterklaas zak zonder dat u er voor hoeft te betalen.

Dus zit u in wat moeilijke tijd of is er iemand die u hier in herkent? Wij van Stichting Happy Kids – Happy People kunnen dit regelen als u ons een berichtje zend.

 

Ook in 2019 zal er weer een fantastisch feest georganiseerd worden. Welke datum dit gaat worden maken we binnenkort bekend.

Opgeven kan via de website, email, Facebook.

Voorwaarde Sinterklaas feest en gevulde Sinterklaas zak

  • U woont in Baarn.
  • Voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Bent u als gemeente nieuwsgierig hoe wij dit voor elkaar krijgen? of wilt u misschien ook zo'n fantastisch feest in uw gemeente? Dan kunt u ons benaderen.


Hieronder noemen wij graag een aantal sponsoren die ons de afgelopen jaren hebben geholpen, want zonder deze sponsoren is dit fantastische feest niet mogelijk.

Allereerst noemen wij de gemeente Baarn voor een subsidie maar ook zeker inwoners in en om Baarn die bij onze Stichting spullen gebracht hebben die wij kunnen gebruiken als cadeau's in de Sinterklaas zakken!

Jumpsquare Baarn, die ons in 2018 vrijkaarten heeft gesponsord voor in de Sinterklaas zakken. Een mooi cadeau, zeker voor de tieners. Bedankt Anno Bos !

http://www.jumpsquarebaarn.nl/

Last but not least, niet echt sponsoren maar zonder onze vrijwilligers krijgen wij toch echt niet alle cadeau's ingepakt. En niet te vergeten begeleiders tijdens het feest zelf.