Dé vrijdag middag van 15:00 tot 17:00 uur.

 

De activiteit waar Stichting Happy Kids- Happy People mee begon is draait natuurlijk nog steeds.

Elke vrijdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur is er onze kunst/crea/knutsel middag die samen valt met de gitaarlessen en speeltoneel.

 


Creatieve avonden voor volwassenen

 

Onze creatieve avonden zijn er voor iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn maar ook zeker voor bv vrouwen die er behoefte aan hebben om 's avonds even het huis uit te gaan om onder de mensen te zijn, even geen kindertaal spreken.

Het kan ook heel goed voor je zijn als je moet re-integreren na bv. ziekte of depressie. zo kom je weer onder de mensen. het is zo belangrijk dat je je waardevol voelt. 

Hou jij ook van haken, borduren, 3d kaarten maken, 5d diamant painting, houtbranden, schilderen, knutselen met allerlei materialen etc? Geniet jij er ook zo van om met een groep bezig te zijn? Wel ieder zijn eigen ding maken, maar met de gezelligheid van elkaar. veel lachen en plezier maken.

Ook willen we bekijken of er animo is voor naailes, dan gaan we hier materialen voor aanschaffen.

Wij organiseren elke maandag een creatieve avond voor maar €3,50- per persoon incl. materiaal, koffie en thee. De diamant painting is bij ons te koop voor de prijs die op internet staat. Wij willen er niet aan verdienen. Zo houden wij het ook voor iedereen toegankelijk

Je kan gebruik maken van een strippenkaart voor deze creatieve avonden. Een strippenkaart kost 36,50 daarmee kan je 12x de maandagavond komen. De strippenkaart is 3 maanden geldig. Is de strippenkaart vol? dan kan je weer een nieuwe strippenkaart kopen voor 12x

 

 

het houtbranden is erg populair op het moment.

Met veel plezier deze kussentjes gemaakt op maandag avond. 


Voor ouders door ouders

 

 Elke maandag avond van 19.30u -22:00u tijdens onze creatieve avond ook de voor ouders door ouders.  Eerst was het apart, maar in de praktijk was te merken dat de behoefte anders was. Nu samen en dat werkt uitstekend.

Ik ben moeder van 5 kinderen.  Van deze 5 lieverds hebben er 3 een diagnose en met de 4de zijn wij bezig. Toen er bij onze oudste zoon  (nu 17 jaar ) de diagnose licht verstandelijk beperkt werd vastgesteld was dit voor mij een enorme opluchting. We konden eindelijk verder.. maar dan komt het volgende. Hoe? Hoe moet je verder? Waar moet je naar toe? Ik had geen flauw idee wat er binnen de gemeente mogelijk was. Moet je kind naar een andere school? Of kan hij blijven op de huidige school? Ik heb zo veel ervaring opgedaan dat ik dat heel graag met jullie wil delen. Dit delen doe ik door naar je te luisteren, erkenning te geven en te kijken of mijn ervaring jou verder kan helpen. Of dat wij met verschillende ouders onze ervaringen met elkaar delen.

Wij zijn er ook voor ouders die "gewone" kinderen hebben. Dat is soms al uitdagend genoeg. Ook hier kan je tegen dingen aanlopen.

Ik heb me in het begin zo schuldig gevoeld omdat ik dacht dat ik mijn kind wel kon haatte en ook echt iets aan kon doen. Zodat hij zou stoppen met dat nare gedrag de hele dag door. Dag in dag uit. 1 ding heb ik geleerd het is oké om deze gevoelens te hebben. Het is onmacht omdat je niet weet wat je met het gedrag van je kind aan moet.

Wij zijn geen professionals maar gewoon ouders met heel erg veel ervaring dat wij graag met jullie willen delen.

Een laagdrempelige avond voor ouders, door ouders, precies wat het zegt.

Om erkenning, advies, informatie, begrip te krijgen en te delen.

Niets officieels maar gewoon door ouders, voor ouders.

Word je soms gek van je kind?.. gillen?... frustratie?.. het is normaal. Loop deze avonden vrijblijvend binnen, de koffie en thee staat klaar.

Wilt u weten welke maandag avond de volgende is? mail/bel of hou onze Facebook pagina in de gaten.

 

 


Wat is de juiste weg?