Dé vrijdagmiddag bij Happy Kids - Happy People.

Elke vrijdagmiddag organiseren wij tussen 15:00 en 17:00 uur een onvergetelijke middag voor jong en oud. Wij hebben prachtige speelhoeken ingericht met prachtig speelgoed. Zowel stoere jongens hoek als prachtige meiden hoek. Ook is er aan de allerkleinste gedacht. Heerlijk veilige peuterhoek met i gerichte zithoek voor ouders waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

Elke week staat er een kunst/creatief activiteit centtaal. Zo maken we bijvoorbeeld; fantasie dieren, fantasie lampionnen of fantasie poppenhuisjes. We knutselen niet met richtlijnen maar kinderen knutselen hier hun fantasie versie. Alles kan en mag. Gewoon lekker je eigen ding doen. Dat vinden wij zo belangrijk. Dat het kind zich helemaal kan laten gaan.

Ouderen en volwassenen kunnen bij ons workshops geven aan de kinderen. Maar kunnen ook helpen met de kinderen.

uiteraard zet onze stichting zich echt voor iedereen in. Zo zijn wij onze jeugd niet vergeten. Wij hebben een plek voor jongeren ingericht met eigen muziek, een tafel tennis tafel en als ze willen mogen ze ook wat creatiefs maken. Sjoelbakken zijn grote favotiet.

Ook kan je alleen blijven voor een kop koffie of verse munt thee en een goed gesprek met bv. een vrijwilliger, andere ouders of je raakt aan de praat met een bewoner uit de wijk of omgeving.

In het kader van de armoedebestrijding is er deze middag ook fruit voor iedereen, mede mogelijk gemaakt door gemeente Baarn en de Coop Hoofdstraat Baarn.

Ook organiseren we deze middag gitaarlessen. Voor alle informatie over de gitaarlessen zie ons kopje Gitaarles en speeltoneel.

Deze 2 uur de vrijdagmiddag bij Onze Stichting kost € 3,50- per persoon.

Ook kan je gebruik maken van onze strippenkaart (vanaf 7 september op onze nieuwe locatie in de bibliotheek van Baarn) 1 strippenkaart kost 35,- en daarmee kan je 13x een vrijdagmiddag komen. De strippenkaart is 3 maanden geldig. Na de 3 maanden kunt u wederom een strippenkaart kopen. 

Mocht het voor u echt niet betaalbaar zijn dan kan dit zelfs gratis via Het Jeugdfonds Cultuur.

Onze Stichting is aangesloten bij Het Jeugdfonds Cultuur. Voor alle informatie over Het Jeugdfonds Cultuur, zie ons kopje Jeugdfonds Cultuur

 

 

  

Wat maakt deze middag bij onze stichting zo uniek en goed?

  • Betaalbare activiteit voor iedereen
  • Speeltoneel
  • Betaalbare gitaarlessen
  • Gezond fruit voor iedereen
  • activiteiten voor iedereen. Ben je/of is u kind: autistisch, verstandelijk beperkt, heeft het Adhd, Dat maakt ons niets uit, je bent wie je bent.
  • Iedereen is welkom, ouderen, kinderen, volwassenen, vluchtelingen, nieuwkomers, ouders, re-integratie, etc. 
  • Ook in het kader van  de armoedebestrijding
  • Aangesloten bij Het Jeugdfonds Cultuur