Zonder vrijwilligers zou Happy Kids niet zijn wat het nu is.

Wij willen graag een aantal vrijwilligers aan je voorstellen.

 

 


Hallo allemaal,

Onze stichting maakt een prachtige groei door en dat is geweldig.
Wij kunnen niet zonder vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn de drijvende kracht van de stichting. 

Hou jij ervan om kinderen te begeleiden met knutselen? Of ben jij meer van de koffie, thee, limonade en fruit rond delen.
Of ben jij goed in het aansturen van vrijwilligers en geniet jij ook zo van alle contacten doe je hebt met ouders, kinderen en belangstellenden?
Dan zoeken wij jou.

Wij kijken vooral naar waar jou passie of kracht ligt. Elk mens heeft talent en dat willen wij graag inzetten. Zo kan jij stralen in de dingen waar jij goed in bent.

Bel, app, mail gerust of kom gezellig binnen vallen op de vrijdag middag.

Info@happykids-happypeople.nl
0652543573


Dit is Alrieke, eigenaar, oprichter en bedenker van Happy Kids - Happy People


Hallo allemaal 🙋 ik ben Dini 71 jaar en trotse moeder van een zoon &dochter en oma van 5 kleinkinderen .
Mijn hobby,s zijn wandelen , vooral avondvierdaagse lopen en met veel plezier als vrijwilligster met de kinderen van Happy kids Happy people en pleinwacht op school .


Hallo allemaal ik ben Yvonne ben 60 jaar, heb twee prachtige dochters een van 37
En een van 33 en oma van twee kleinkinderen en twee bonus kleinkinderen ik vind het een eer om voor happy kids ook een steun te zijn, helpen bij de kindjes op vrijdag middag en op maandagavond heerlijk voor mijzelf bezig te zijn


Dit is Jaqueline    tekst volgt


Hoi allemaal , ik ben Lorena ik ben 33 jaar en moeder van een mooie dochter van 6 jaar. Ik werk in een supermarkt al 13 jaar met veel plezier. Mijn hobby is creatief bezig zijn en leuke dingen doen met me dochter. Ik vind het een eer om vrijwilligster te mogen zijn van deze stichting en blije gezichten te zien van de kindjes en de ouders.


Dit is Sylvia. 

Sylvia is 45 jaar. Moeder van 2 kinderen. Een dochter en een zoon. Ik ben werkzaam bij een juwelier, en met heel veel plezier op de vrijdag bij Stichting Happy Kids - Happy People. Tevens de bedenker van Plastic Fantastic.

 

 


Dit is Janey.

Janey is moeder van een heerlijke dochter en komt uit Engeland, daar was zij medisch secretaresse. Janey is in 2004 naar Nederland gekomen voor de liefde!

Janey houdt ervan om andere gelukkig te zien...daarom Happy Kids. 

Janey runt Jannie haar kleding boetiek bij de Stichting.


Dit is Sonja    tekst volgt.....


Hoi allemaal, ik ben Linda 51 jaar en trotse moeder van een 19 jarige zoon en 14 jarige dochter. Ik handel in Antiek. Mijn hobby's zijn wandelen in het bos met onze hond en uit eten gaan.

Dit is Jannie en zij was algemeen vrijwilligster bij Happy Kids.

Jannie is helaas op 5 september 2017 overleden.

 

Jannie was de oudste vrijwilligster, hier samen met Lana op de foto. Jannie was oma, was erg eenzaam tot dat Happy Kids op haar pad kwam. Zij was het grote voorbeeld voor alle ouderen in Baarn en omstreken die altijd welkom zijn bij Happy Kids.

Jannie was onze rots in de branding, ze knutselde graag met de kinderen en vond de aandacht van de kinderen geweldig, ze maakte graag koffie en thee en deed met veel liefde de was van Happy Kids.

Rust zacht lieve Jannie, We blijven aan je denken!

Sinds de onze nieuwe locatie in de bibliotheek hebben ook onze ruilboetiek. Deze hebben we vernoemd naar Jannie. omdat dit Jannie haar eigen wens voor de stichting was.  Jannie's Ruilboetiek

 


Dit is Wil en zij was algemeen vrijwilligster bij Happy Kids. Helaas is Wil Februari 2019 van ons heen gegaan. Rust zacht lieve Wil.

Wil was de overgroot oma van 1 van de vaste kinderen van Happy Kids.

Wil hield van opruimen en schoonmaken en dat is echt onmisbaar bij Happy Kids.


Vrijwilligers gitaar Happy Kids.

 

Dit is Joep en hij is dé gitaar leerkrachten bij Happy Kids.

 

Joep is een muzikale vrolijke noot, zeer goed en geliefd onder de tieners.

Joep heeft ook 4 jaar ervaring met werken/begeleiden van autistische kinderen, daarom uitermate geschikt voor beide doelgroepen.