Hallo allemaal,

Onze stichting maakt een prachtige groei door en dat is geweldig.
Wij kunnen niet zonder vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn de drijvende kracht van de stichting. 

Hou jij ervan om kinderen te begeleiden met knutselen? Of ben jij meer van de koffie, thee, limonade en fruit rond delen.
Of ben jij goed in het aansturen van vrijwilligers en geniet jij ook zo van alle contacten doe je hebt met ouders, kinderen en belangstellenden?
Dan zoeken wij jou.

Wij kijken vooral naar waar jou passie of kracht ligt. Elk mens heeft talent en dat willen wij graag inzetten. Zo kan jij stralen in de dingen waar jij goed in bent.

Bel, app, mail gerust of kom gezellig binnen vallen op de vrijdag middag.

Info@happykids-happypeople.nl
0652543573


Dit is Alrieke, eigenaar, oprichter en bedenker van Happy Kids - Happy People


Hoi ik ben Martijn. Getrouwd met Alrieke en mede eigenaar van stichting Happy Kids - Happy People. Op de achtergrond doe ik heel veel voor de stichting. Daarnaast ben ik druk met ons eigen bedrijf. 

Hallo allemaal 🙋 ik ben Dini 71 jaar en trotse moeder van een zoon &dochter en oma van 5 kleinkinderen .
Mijn hobby,s zijn wandelen , vooral avondvierdaagse lopen en met veel plezier als vrijwilligster met de kinderen van Happy kids Happy people en pleinwacht op school .


Hallo allemaal ik ben Yvonne ben 60 jaar, heb twee prachtige dochters een van 37
En een van 33 en oma van twee kleinkinderen en twee bonus kleinkinderen ik vind het een eer om voor happy kids ook een steun te zijn, helpen bij de kindjes op vrijdag middag en op maandagavond heerlijk voor mijzelf bezig te zijn


Dit is Jaqueline    tekst volgt


Hoi allemaal , ik ben Lorena ik ben 33 jaar en moeder van een mooie dochter van 6 jaar. Ik werk in een supermarkt al 13 jaar met veel plezier. Mijn hobby is creatief bezig zijn en leuke dingen doen met me dochter. Ik vind het een eer om vrijwilligster te mogen zijn van deze stichting en blije gezichten te zien van de kindjes en de ouders.


Dit is Sylvia. 

Sylvia is 46 jaar. Moeder van 2 kinderen. Een dochter en een zoon. Ik ben werkzaam bij een juwelier, en met heel veel plezier op de vrijdag bij Stichting Happy Kids - Happy People. Tevens de bedenker van Plastic Fantastic.

 

 


Wij hebben een eigen kapster bij de stichting. Zij komt regelmatig knippen. Kinderen kosten €5,- en volwassenen €7,50 per knipbeurt. Reserveren kan via mail of inteken op de lijst die hangt bij de stichting.

Hallo allemaal.
Mijn naam is Esther van loon en ben 41 jaar.
Ben 17 jaar getrouwd en Ik heb 2 jongens van 17 en 10 jaar.
Ik ben gek op motorrijden vooral in de bergen .
Het kappersvak doe ik met heel veel plezier en passie.
En mag me aansluiten bij dit geweldige team bij Happy kids Happy people.
Tot snel.


Vrijwilligers bij onze Kledingbank

Deze 2 lieve dames runnen elke week weer de kleding en schoenen bank. Wij zijn aangemeld bij de voedselbank gooise meren en omstreken.

Ook werken wij samen met andere stichtingen in de provincie Utrecht. Zo bestrijden wij met elkaar de armoede en proberen wij met elkaar nog meer mensen te bereiken. Iedereen die behoefte heeft aan kleding kan bij ons wekekijks terecht voor kleding, schoenen etc.

Dit is Janey.

Janey is moeder van een heerlijke dochter en komt uit Engeland, daar was zij medisch secretaresse. Janey is in 2004 naar Nederland gekomen voor de liefde!

Janey houdt ervan om andere gelukkig te zien...daarom Happy Kids. 

Janey runt Jannie haar kleding boetiek bij de Stichting.


Vrijwilliger van speeltoneel


Vrijwilliger gitaarles

Dit is Joep en hij is dé gitaar leerkrachten bij Happy Kids.

 

Joep is een muzikale vrolijke noot, zeer goed en geliefd onder de tieners.

Joep heeft ook 4 jaar ervaring met werken/begeleiden van autistische kinderen, daarom uitermate geschikt voor beide doelgroepen. 

 


Dit is Jannie en zij was algemeen vrijwilligster bij Happy Kids.

Jannie is helaas op 5 september 2017 overleden.

 

Jannie was de oudste vrijwilligster, hier samen met Lana op de foto. Jannie was oma, was erg eenzaam tot dat Happy Kids op haar pad kwam. Zij was het grote voorbeeld voor alle ouderen in Baarn en omstreken die altijd welkom zijn bij Happy Kids.

Jannie was onze rots in de branding, ze knutselde graag met de kinderen en vond de aandacht van de kinderen geweldig, ze maakte graag koffie en thee en deed met veel liefde de was van Happy Kids.

Rust zacht lieve Jannie, We blijven aan je denken!

Sinds de onze nieuwe locatie in de bibliotheek hebben ook onze ruilboetiek. Deze hebben we vernoemd naar Jannie. omdat dit Jannie haar eigen wens voor de stichting was.  Jannie's Ruilboetiek

 


Dit is Wil en zij was algemeen vrijwilligster bij Happy Kids. Helaas is Wil Februari 2019 van ons heen gegaan. Rust zacht lieve Wil.

Wil was de overgroot oma van 1 van de vaste kinderen van Happy Kids.

Wil hield van opruimen en schoonmaken en dat is echt onmisbaar bij Happy Kids.