Inmiddels geven wij gitaarlessen op woensdag en vrijdag middag tussen 15:00 en 17:00 uur. Wil jij ook betaalbare gitaarlessen? 

(De gitaarlessen op woensdag worden voorlopig als prive les gegeven. Zodra er weer meer leerlingen zijn dan gaat de woensdag weer op locatie open)


Bij Happy Kids kan je ook gitaarlessen volgen

 

Wij van Happy Kids vinden dat iedereen het verdient om gitaar te leren spelen. ieder kind is UNIEK. En daarom is er bij ons voor ieder kind een plek. 

Voor veel mensen is dit te kostbaar, terwijl ze het eigenlijk wel willen leren. Happy Kids is daarom op zoek gegaan naar betaalbare lessen en dit is gelukt! Voor 4,- per persoon krijg je een halfuur basis gitaarles en €7.50,- voor 2 kinderen uit één gezin.

De gitaarlessen zijn er voor ALLE kinderen tussen de 6 en 18 jaar.

De lessen worden op 3 tijden gegeven. In 3 groepen. De tijden zijn van 15:00u-15:30u  15:30u-16:00u  16:00u-16:30u. Er zijn nog enkele plekken vrij op vrijdag middag en op woensdag middag zijn er ook plekjes beschikbaar. 

Wij hebben gemerkt dat kinderen met bv. ADHD, autisme, gedragsproblemen of een licht verstandelijke beperking het niet volhouden binnen een 'gewone' muziek school, gewoon weg omdat ze niet zichzelf kunnen zijn. Daarom zijn wij een speciale groep gestart voor kinderen die binnen deze doelgroep vallen. Bij ons staat 'jezelf' zijn bovenaan het lijstje omdat deze kinderen zich altijd al moeten aanpassen. 

Onze gitaar leraar joep heeft 2,5 jaar gewerkt met autistische kinderen en is hier helemaal op zijn plek.

Vanaf nu kunnen er ook kinderen via het jeugdfonds cultuur bij ons lessen afnemen. Vraag ons naar de mogelijkheden.